7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Puan kayıplarını unutturdular

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Erkan Şahin, üst üste alınan beraberlikleri Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle taçlandırdıklarını söyledi. 

Sezon başından bu yana teknik heyet ve futbolculara olan güvenlerinin hiç kaybolmadığını, ancak bundan sonraki süreçte mağlubiyet gibi bir kredilerin kalmadığını belirtti. 

Ligde bu işi en iyi yapabilecek, ipi göğüsleyebilecek en iyi 3 takımın içerisinde yer aldıklarını ve son haftalarda oynadıkları futbolla bunu kanıtladıklarını ifade eden Basın Sözcüsü Şahin,"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sahada çok arzulu ve istekli bir takım vardı. Bazı arkadaşlar ilk defa ilk 11'de forma giymenin heyecanını yaşadı. Ancak kısa sürede Orduspor'un gücünü ortaya koyacak bir performans sergilediler ve galibiyete ulaştılar" dedi. 

Bu hafta ligden düşmesi kesinleşen Mardinspor ile çok zor bir maç oynayacaklarını ve galibiyet haricinde hiçbir sonucun bahanesinin olmayacağını belirten Şahin, "Daha önce de söyledim, biz büyük takımlara karşı daha iyi oynuyoruz. Ancak küme düşmesi kesinleşmiş Mardinspor da bana göre çok iddialı bir takım. Düşmüş olmalarına rağmen önümüzdeki yıla hazırlanıyorlar. Daha önce şans bulamayan oyuncular takımda kalabilmek için bütün güçlerini sahaya yansıtmaya çalışacaklar. Bu nedenle düşmüş ya da kaybedeceği bir şeyi olmayan takımlar bizim olduğu gibi herkes için büyük bir tehlikedir. 

Takım olarak bunun tecrübelerini daha önceden yaşadık. Mardinspor maçı çok daha fazla dikkate alınması gereken bir maç. Teknik heyetimiz ve arkadaşlarımız bunun bilincinde artık play-off havasına girmişlerdir. Bundan sonra 'Lig uzun bir maraton, bunları telefi edecek çok haftalar var' gibi düşünce kesinlikle olamaz. Bu nedenle her maç final havasında içeride ve dışarıda tüm rakiplerimizi dize getireceğiz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 16:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?