6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Resimde Türkiye birincisi Ordu'dan

Ordu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Özge Uzunlar "Okulda Avrupa Projesi" kapsamında düzenlenen resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Avrupa Konseyi, Avrupa Komisyonu, Avrupa Kültür Fonu ve Avrupa Parlamentosu'nca desteklenen ve merkezi Bonn'da bulunan koordinasyon ünitesince organizen edilen "Okulda Avrupa Projesi" kapsamında ilk öğretim ve orta öğretim 17-19 yaş grubu öğrencileri arasında düzenlenen "Kültürler arası Diyalog" konulu resim yarışmasının birincisi Ordu'dan çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı'nca kurulan jüri tarafından değerlendirilen resimler içerisinde Ordu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Özge Uzunlar'ın resmi birincilikle ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrenci için İl Milli Eğitim Müdürlüğü bir ödül töreni düzenledi. Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan ödül töreninde, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, bakanlık ve il müdürlüğü olarak Özge Uzunlar'a teşekkür belgesi ve kitaplar ile çeşitli hediyeler verdi. Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, Ordu ili olarak çok sayıda başarılarının bulunduğunu, bu başarılarının bundan sonrada artarak devam edeceğini söyledi.

Okul Müdürü Osman Kaya da, Ordu Güzel Sanatlar Lisesi olarak, aldıkları
ödül ve gösterdikleri başarılarla Türkiye'de saygın bir yerde bulunduklarını belirtti.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 15:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?