6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Sahil İç Anadolu'ya bağlanıyor

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, sahili 3 koldan İç Anadolu'ya bağlayacak olan Fatsa-Aybastı-Reşadiye, Fatsa-Kumru-Niksar ve Fatsa-Korgan-Niksar yollarının kalan kısımlarının 11-12 Kasım 2008 tarihlerinde ihale edileceğini açıkladı.


Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunun Çatalpınar-Kabataş arasında devam eden 4 kilometrelik alandaki yol çalışmasını inceleyen Milletvekili Eyüp Fatsa, bu yolda bir taraftan yol açılıp, bir taraftan sanat yapıları ve alt yapıların yapıldığını, diğer taraftan da araç geçişinin sağlandığını kaydetti. Fatsa, "Hem bölge halkının hem de bizim bu yolun bitme noktasında acelemiz var. Onun için gece-gündüz burada çalışma oluyor. Müteahhit firma yetkililerine de zor şartlarda özverili çalışmalarından dolayı da teşekkür ederim. Bu yolun ihaleli yolundan sonra Kabataş'a kadar olan 11 kilometrelik yolun 11 Kasım 2008 tarihinde ihalesi var. Yani ihaleden sonra bu yolda yılın 365 günü çalışma olacak. Biz siyasetçiler olarak buraya kadar olan çalışmanın bitirilmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yol Fatsa'nın solundan sahili Tokat'a bağlayan yoldu. Bir de bu yolun sağında 2 koldan bir yol çalışmamız var. Fatsa-Kumru-Niksar ve Fatsa-Korgan-Niksar yolu. 12 Kasım 2008 tarihinde de bu yolların kalan kısmı için ihale var. Bu yollar diğer yollarla mukayese edildiğinde yaklaşık 4-5 kat daha pahalı yol. Güzergah uçurumdan ve vadiden gidiyor, tamamı taşlık alan. Yolun sadece açması yapılmıyor, ırmak tarafının istinat duvarları, üst tarafı sanat yapıları ile yapılıyor. Dolayısıyla zaman alan bir yol. O yüzden bölge halkının biraz daha sabretmesini bekliyorum. Yapılacak ihalelerden sonra her 3 kolda da yılın 365 günü çalışma olacak" diye konuştu.


AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, inceleme sırasında işçilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 10:07:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
BEYKOZLU ORDU MESUDİYELİLER DERNEĞİ IP: 81.213.76.xxx Tarih : 25.10.2008 13:03:39

Sayın vekilim bizim dereyolunada biraz daha destek, lütfen bitsin artık Mesudiye yolunun çilesini sizlerde biliyorsunuz başlanalı çok zaman oldu birde bitirildiğini görmek istiyoruz saygılar