6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Sanayiye 'muayene istasyonu' katkısı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Büyük Sanayi Sitesi'ne yapılan araç muayene istasyonunun, sanayi sitesinin ekonomisini canlandıracağını söyledi.


Başkan Hüseyin Anlayan, beraberindeki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle birlikte Sanayi Sitesi Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Başkan Anlayan, burada yaptığı konuşmada, “Çalışmalarımızı yerinde görelim istedik. Özellikle sadece sanayi sitesi için değil, Fatsa için de önemli olan ve çok önemsediğimiz araç muayene istasyonuna da arkadaşlarımıza gösterelim istedik. Araç muayene istasyonu açıldıktan sonra halkımız daha da bilinçlenmiş olacak. Araç muayene işleri özelleştirildi.

Bu bağlamda bölgesel araç muayene istasyonları kuruluyor. Böyle bir istasyonun Fatsa'ya yapılması fırsatı doğmuştu, biz de imar konusunda yardımcı olamaya çalıştık. Araç muayene istasyonumuzdan özellikle sanayi sitemiz yararlanacak, eksiği olan araçlar eksiklerini bizim sanayi sitemizden görecekler” dedi.


Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman ise sanayi için belediyenin yapması gereken ne varsa bu zamana kadar yaptığını ifade ederek, “Bundan sonra da yapılacaktır. Yapılanlar ortada. Çalışmalar halen devam ediyor. Başkanımıza ve ekine söyleyeceğimiz teşekkürden başka bir şey yoktur” diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 19:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CAN HAKAN IP: 88.248.24.xxx Tarih : 20.12.2008 12:12:15

Bence cok guzel bır uygulama.ha gercı aracı yola yuruyemez halde olan ınsanlarımızın pek işine gelen bır uygulama olmadıgı yada olmayacagı kesın amaaa. olması gereken dogru olan buydu.artık benımde guzel memlektımde cogu seylerın degışmesı gerektıgı muhakkak.şimdiden herkes ıcın hayırlı olsun dıyorummm..dılıyorum bu sayede guzel yurdumda bıraz daha kazalar azalır.insanlar ölmez ocaklar sönmezzzzz...