7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Satranç şölenine bin sporcu katıldı

Azdur Spor Sanat ve Kültür Kulübü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde, Ordu Valiliği ve Ordu Belediyesi himayesinde, Levent Kuyumculuk sponsorluğunda gerçekleştirilen Ödüllü Geleneksel 2. Satranç Turnuvası sonuçlandı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve toplam bin sporcunun kıyasıya mücadele ettiği satranç turnuvasına 60 okulun yanı sıra Samsun ve Giresun'dan ulusal turnuvalar ve uluslararası turnuvalarda yer almış sporcular ile ilçelerden katılım oldu.

Turnuvaya katılan tüm sporculara satranç kitabı, özel turnuva için hazırlanmış şapka, dereceye giren sporculara cumhuriyet altını, yarım ve çeyrek altın, başarı belgesi, katılım belgesi, altın, gümüş ve bronz madalyalar ve plaketler verildi.

Ayrıca grubunda ilk 20 dereceyi alan tüm sporculara profesyonel turnuva satranç takımı ve Ordu Valiliği tarafından hazırlanmış çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Turnuvada 6-7-8 yaş kategorisi bayanlarda Ayşegül Küçüker, erkeklerde Yılmaz Gürsoy, 9-10 yaş kategorisi bayanlarda Şahsenem Topal, erkeklerde Salim Onay Furtun, 11-12 yaş kategorisi bayanlarda Dilara Bedir, erkeklerde Mustafa Temizel, 13-14 yaş kategorisi bayanlarda Berna Kök, erkeklerde Berke Derin Yanlı, 16-17-18 yaş kategorisinde bayanlarda Büsra Karakoç, erkeklerde Muhammet Yıldız, 18 yaş üstü kategorisi bayanlarda Ebru Kaplan, erkeklerde Adem Zavalsız 1. oldu. Turnuvada derece alanlara ödülleri törenle verildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 23:08:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berna kök IP: 78.167.137.xxx Tarih : 15.10.2008 22:00:32

ben bu turnuvada birinci oldum oynarken o kadar heyecanlandımki anlatamam ama çok da korktum ya yenilirsem diye...............