7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Satranç turnuvası sona erdi

Ünye Belediyespor Kulübü tarafından bu sene ilk kez organize edilen ve iki gün süren '1. Satranç Turnuvası' sona erdi.

Toplam 115 sporcunun katıldığı, 3 kategoride düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcuların ödüllerini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu verdi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, bu güne kadar bir çok genç ve çocuklara spor yapma imkanı tanıyan Ünye Belediyespor, bünyesinde değişik bir organizasyona daha imza atıldığını belirtti.

Başkan Arpacıoğlu, "Turnuvamızın öncelikli amacı ilçemize bu güzel sporu sevdirmektir. İnanıyorum ki hedefe ulaştık. Bu organizasyona emeği geçenlere teşekkür ediyor, dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum. Sömestr tatili sonrasında düzenleyeceğimiz 7-10 yaş grubu satranç kurslarımızla yeni sporcular yetiştireceğiz" dedi.

Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Şahin, Belediye Meclis Üyesi İsmet Çat ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mecit Sarı takdim ettiler.

Turnuva sonrasında dereceye giren isimler ise şöyle: 12 yaş altı kategorisi: 1. Zafer Siyambaş, 2. Göktuğ Cımbırt, 3. Elif Kaplı. 12-16 yaş kategorisi:1. Esat Çandır, 2. Salih Türedi, 3. İlker Güney. 16 yaş üstü kategorisi: 1. Murat Demirci, 2. Bekir Gürcan, 3. Uğur Savaş.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 12:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?