6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Şehir magandaları Ünye'ye dadandı

Ünye Belediyesi'nce Yalıboyu sahil bandında yapılmış olan sahil düzenleme çalışmaları kapsamında konulan korkuluklar, şehir magandaları tarafından tahrip edildi.


Geçen gece meydana gelen olayda, yeni yapılan korkulukların kırılması, çevre esnafı ve mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı. Sahil şeridine yeni bir görüntü sağlayan korkulukların kırılmasıyla ilgili bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkan Vekili İsmail Sarı, yapılan hizmetlere zarar veren kişilerin cezasız kalmayacağını kaydederek, "Elbette ki biz belediye olarak hizmetler yapmak zorundayız. Ancak yapılan bu hizmetlerin birileri tarafından tahrip edilmesi bizleri de üzüyor. Biz buraya yeniden bu hizmeti sağlayacağız.

Ancak tekrar yapılacak bu çalışma başka bir yere gidecek olan hizmetin engellenmesine neden oluyor. Bizlerin parası, belediyemizin bütçesi bu şekilde talan edilmiş oluyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, bu durumu karşısında gerekli birimlere ihbarda bulunmalarıdır. Bunu yapan kişi veya kişilerde en kısa zamanda yakalanarak gerekli cezalara çarptırılacaklardır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 03:03:56
Güncelleme :9 Şubat 2008 Cumartesi 03:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Faruk Fidan IP: 84.152.1.xxx Tarih : 9.02.2008 12:22:01

Bunu yapanlarin insan olmasindan süphe ediyorum, bunu yapanlari zeka testine götürmek lazim, kesin geri zekali özürlü cikarlar.