6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

'Siyasetin de okulu olur'

Ordu'da 'AK Parti Siyaset Akademisi' eğitimi başladı.
İl Tarım Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti Siyaset Akademisi'nin açılış konuşmasını yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Ordu'da bir ilk gerçekleştiğini belirterek, "Belki de bu salon bir tarihe tanıklık edecek. Belki her şeyin okulunun olduğu konuşulur da halk arasında 'siyasetin okulu olmaz, siyaseti yaparak öğrenmek lazım' denir. Ama siyasetin okulunun da olabileceğini AK Parti bütün vilayetlerde gösteriyor" dedi.


En önemli unsurun insan unsuru olduğunu vurgulayan Ünal, "Siyasetin yapılış sebebi de halkımıza hizmettir. Siyaseti yapacak kişilerin eğitimi maalesef bugüne kadar ihmale uğramıştır. Eksik bilgilere dayalı olarak hizmetlerde kusurlar olabiliyor. Bu eğitim, hizmetlerin daha kaliteli verilebilmesi için verilen bir eğitimdir. Bu eğitimden sonra ciddi bir sınav yapılacak. Bu sınavda başarılı olan kişi diplomasını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan alacak" diye konuştu. Bugün ilki başlayan eğitimin her hafta cumartesi günleri olmak üzere 2 ay süreceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 17:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tarkan Deniz IP: 81.215.53.xxx Tarih : 16.11.2008 18:26:03

Siyasetin Okulu Olur ve bunu da ilk gerçekleştiren Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Siyaset Okulu ve ikinci gerçekleştiren Okan Üniversitesi Siyaset Okulu'nun ilk mezunlarından olamktan onur duyuyorum. Tarkan Deniz www.tarkandeniz.com