7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Soba kurbanları toprağa verildi

Samsun'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden anne ve 3 çocuğu, Ordu'nun Ünye ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede bedensel engelli baba Aydın Uygun, "Okuyup bana bakacaktınız, şimdi bana kimler bakacak" diye gözyaşı döktü.

Komşuları tarafından dün evlerinde ölü olarak bulunan anne Fatma (46), çocukları Umut (15), Uğur (13) ve Yeşim Uygun'un (8) cenazeleri, memleketleri Ünye'nin Yeşilkent beldesi İstiklal Mahallesi'nde kardeşlerinin evine getirildi. Yan yana konulan 4 cenazeyi görenler gözyaşlarını tutamadı.

Yakınlarının tabutların başında ağıtları herkesi ağlatırken, annenin kız kardeşleri de yeğenleri için, "Biriniz bari bize annenizden emanet kalsaydınız, biz sizlere bakardık" diyerek gözyaşı döktü. Pazarlamacılık yapan ve 5 gündür evde bulunmayan bedensel engelli baba Aydın Uygun'un ise çocuklarının tabutu başında, "Allah, evlatlarımdan birini bana bağışlasaydı da onunla teselli bulsaydım. Hani siz okuyup bana bakacaktınız, ben şimdi ne yapayım" şeklinde ağıt yakması yürekleri dağladı.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybeden anne ve 3 çocuğu için köy camisinde ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Daha sonra cenazeler, İstiklal Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2008 Pazar 19:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?