6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Sokaklar karnaval yeri gibi

A Milli Futbol Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Hırvatistan'ı penaltılarda mağlup ederek yarı finale yükselmesi Ordu'da büyük sevinç yaşattı.

Penaltılar sonrası Adapark'taki dev ekranda karşılaşmayı izleyenler belediye kavşağını karnaval yerine çevirdi. Maçları evlerinde izleyenler ise Türk bayraklarıyla cadde ve sokaklara döküldü.

Konvoylar halinde şehir turu atan Ordulular yarı final sevincini doyasıya yaşadı. Oluşan konvoylar nedeniyle belediye kavşağı ve Köprübaşı mevkiinde trafik akışı bir süre durdu. Trafik polisleri yolun trafiğe açılması için yoğun mücadele verirken, trafik ekiplerine Çevik Kuvvet ekipleri de destek verdi.

Bu arada sahibiyle birlikte kutlamalara katılan Tombik adlı köpekte Ordulularla birlikte yarı final sevincini yaşadı. Araçların korna seslerine havlayarak karşılık veren Tombik, görenlerin sempatisini topladı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kutlamalarda herhangi bir olay yaşanmadı.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 11:08:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SUZAN ÖZCAN IP: 88.234.191.xxx Tarih : 21.06.2008 14:44:57

Bize bu doyumsuz güzellikleri tattırdıkları için başta Sayın Fatih Terim'e ve milli takım oyuncaularına sonsuz teşekkürler... İnanmak sonuca ulaşmaktır. Yeterki sonuna kadar inanalım başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. Milli takım arkasına Türkiye'yi aldı ve sonuna kadar gidecek bundan hiç bir şüphemiz ve endişemiz yok. Tek endişemiz sevinmeyi silah atmak sanan insanlardır. Onların yüzünden tur sevinci yaşayamıyoruz. Ailemle tura çıkacağız silah atılmayan tek bir yer yok tabi ki çıkmadık kör bir kurşuna hedef olmamak için. Sevinmek silah atmak değildir. Sevinmek cana kast etmek değildir. Birileri magandaca sevinecek diye bir başkası canından olamaz. Sevinmek istiyorsanız alın ailenizi, alın Bayrağınızı arabası olanlar korna bassın olmayanlar ıslık çalsın. Biraz daha abartın davul-zurna çaldırın eğlenin halay çekin, horon tepin ama silah atmayın. Bir gün o namludan çıkan kurşun kör kendi sevdiklerinizede isabet edebilir. Eğlenceyse tamam ama silaha hayır. SİLAHA HAYIR binlerce milyonlarca kez silaha hayır.