7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Sorunları yerinde gördüler

Fatsa Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi'ne giderek sorunları yerinde gördü ve yetkililerden bilgi aldı.


Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, üniversitenin kayıt döneminin başlaması nedeniyle çevre düzenlemesi konusunda inceleme yapmak üzere fakülteye gittiklerini belirterek, “Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı İsmet Balık'tan sorunlar hakkında bilgiler aldık. Bu yıl Fatsa ilçemizde bin 40 üniversite öğrencisi ağırlayacağız. Fakültenin çevre düzenlemesi konusunda bizden bazı talepleri oldu.

Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan da bizleri teknik ekibimizle beraber sorunları yerinde incelemeye gönderdi. Fakültemizin Fatsa'ya yakışır hale gelmesi konusunda Fatsa Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.


Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı İsmet Balık da, “Fatsa Belediyesi'nden bu zaman kadar ne istediysek bizlere yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Fatsa Belediyesi bizlerin her zaman yanında” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 12:59:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?