6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

SYDV'den sakat arabası yardımı

Fatsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) Başkanlığı tarafından bir engelli vatandaşa motorlu sakat arabası hediye edildi.
İslamdağ beldesi Arıkoğlu Mahallesi'nde ikamet eden Yörül Asılı isimli vatandaşın SYDV'ye müracaatta bulunması üzerine değerlendirme yapan komisyon, engelli vatandaşın talebini onaylayarak engelli aracını vermeye karar verdi. Yörül Asılı'ya benzin motorlu engelli aracını teslim eden Fatsa Kaymakamı Mustafa Selman Yurdaer, “Yaptığımız incelemede kendisine böyle bir engelli aracının verilmesine komisyonumuz tarafından uygun görülmüştür. 2007 yılında 5 kişiye, bu yıl ise 1 kişiye engelli aracı verildi. Yörül Asılı isimli vatandaşımız bu araçla hayatını daha iyi sürdürecektir. SYDV'nin bu tür yardımları süreklidir. Bu konuda vakfımız çok duyarlıdır” dedi.


Kaymakam Yurdaer, yeni bir protez ayak talebi olan Yörül Asılı'ya daha gelişmiş protez ayak verme konusunda yardımcı olacaklarını dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 17:22:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hami IP: 81.214.69.xxx Tarih : 22.08.2008 13:54:30

Başta Fatsa Kaymakamımız Sayın M. Selman YURDAER ve Fatsa SYDV' de çalışan arkadaşları tebrik ederim. Vakıf Müdürü Mustafa KAYNARCA ve Sosyal Yardım inceleme görevlisi Nevzat AYDIN mütevelli heyeti ile uyum içinde gerçekten başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Tebrikler...