6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Taraftarlardan Yücel İdiz'e çiçek

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü.


Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde 19 Eylül Stadı'nda toplanan mor-beyazlı takım, yardımcı antrenörler Muhammet Dilavek ve Ergin Döner nezaretinde ısınma hareketlerinin ardından çift kale maçı yaptı. Çift kale maçında futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindirdi.


Bu arada Teknik Direktör Yücel İldiz, 19 Eylül Stadı'na gelişi sırasında taraftarların büyük sevgi gösterisi ile karşılaştı. Taraftar gruplarının liderleri Zeki Altuntaş, Murat ve Güven Aşçı, Yücel İldiz'e bir buket takdim ederken görevinde başarılar diledi. Basın mensuplarına bir açıklama yapan İldiz, grupta çok güçlü takımlar olduğuna dikkat çekerek, "Daha önce Orduspor'da görev yaparken elde ettiğimiz başarılardan dolayı taraftarlar bize büyük güven duyuyor. Bu başarıları tekrarlamak için elimizden
geleni yapacağız" dedi. Öte yandan takımı 6 hafta çalıştıran antrenör Ahmet Apaydın, antrenman sahasına gelerek futbolcularla vedalaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?