6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Tekkiraz Belediye Başkanı AKP'ye geçti

Ordu'nun Ünye ilçesi Tekkiraz beldesinde 4 dönemdir Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, AK Parti'ye geçti.

AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı'na dilekçesini veren eski DYP'li Başkan Necdet Yılmaz, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çamyar ve yönetim tarafından karşılandı. Ahmet Çamyar, "Başkan Necdet Yılmaz'ı aramızda görmekten mutluluk duyduk. Bundan böyle hizmetlerine AK Parti saflarında devam ederek, daha güçlü bir şekilde beldesine hizmet edecektir" dedi.

Başkan Necdet Yılmaz ise yaptığı konuşmada, "Ben kendimi beldeme hizmet etmeye adadım. Hiçbir zaman kendi menfaatlerim için çalışmadım. Hep hedefim daha iyi hizmet olmuştur. Bundan böyle burada hep birlikte daha iyi hizmetler için çalışacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 13:08:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mustafa GÜMÜŞ IP: 78.160.142.xxx Tarih : 14.11.2008 13:17:24

100 Yıllık geçmişe sahip Tekkiraz'ın Çaybaşı ve İkizce'nin ilçe olması karşısında halen küçük bir belde olarak kalmasının,hele hele de Ünye Niksar Yolu Üzerinde bulunduğu halde yerinde saymasının,gelen müteşebbislerin apar topar kaçmalarına neden olunan tekkiraz'ın 22 Temmuz Seçimlerinde AKP'ye oy veren esnafın cezalandırıldığı ve cezaların kesildiği Tekkiraz'ın Civarın da bulunan Kasaba Belediyelerinin Suyunu kesen,Seçimlerine AKP Aleyhine destek veren Belediye Başkanının Bu gün AKP saflarına katılması ve onu bu camia içine alanlar büyük bir çelişkinin içinde yer almışlardır.Kürsüden Bir Bakanı indirecek kadar küstah bir anlayışın hüküm sürdüğü bir kasabanın ve bu cüretin sahiplerini AKP ye alınması çok manidardır.Bu geçiş Doku uyuşmazlığının olduğu bir vücuda organ nakli yapılması gibidir.SONUÇTA Ahmet ARPACI tercihinde dayatma ile oluşturulan kabullenmişliğin Tekkiiraz Belediye Başkanının geçişinde olacağını kimse sanmasın bu beklenti büyük bir yanılgı olur.Bu tercihi dayatanların Ünyenin öz meselelerinde de bu hassasiyeti göstermeleri,ve yakınlarının son 5 yıllık görünümlerini analiz etmeleri tavsiye olunurç