7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Terör saldırısına tepkiler dinmiyor

Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Şanser Şahin, hain terör saldırıları ve tehditlerine karşı Türk halkının sabrı ve tahammülünün kalmadığını söyledi.


Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Aktütün Sınır Karakolu'na düzenlenen hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirten Şanser Şahin, Türk milletine bu acıları yaşatanlara yurt içi ve yurt dışı destekçilerini kınadıklarını ve protesto ettiklerini belirtti.

Bu hain saldırıların Türkiye'nin milli birliği ve bütünlüğünü bozamayacağını ifade eden Şahin, "Etnik bölünmeyi amaçlayan kanlı terörün hedefi Türkiye'nin milli birliği ve milli varlığıdır. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne yönelik hain terör saldırılarına ve tehditlerine sabrımız ve tahammülümüz kalmamıştır. Aktütün Karakolu'na yapılan saldırıyı nefretle kınıyor ve lanetliyoruz" dedi.


Bu acı günlerde daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini ve hain saldırılardan çıkar sağlamak gayretinde olanlarında amaçlarına ulaşamayacağını belirten Şahin, şöyle konuştu: "Türkiye'yi kardeş kavgasına sürüklemeyi amaçlayan bu tahriklerin sonuçsuz bırakılması herkesin görevi olduğunu unutmamalıyız. Bu hain saldırılar terörle mücadele konusundaki kararlılığımız ve toplumsal dayanışmamızı asla zaafa uğratmayacaktır.

Bu yolla çıkar sağlamak peşinde koşanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkemizin toprak bütünlüğüne ve toplumsal huzurumuza yönelik olarak düzenlenen her türlü saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şemdinli'de şehit düşen askerimize Allah'tan rahmet yakınları başsağlığı diliyoruz."

İha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 18:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?