6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

TOKİ yayla evleri inşa edecek

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ordu'nun Aybastı ilçesinde yayla evleri inşa edecek.

Aybastı Kaymakamlığı'nın geliştirdiği çalışma kapsamında yapılan 'Aybastı İlçesi Perşembe Yaylası Yayla Evleri Projesi' TOKİ tarafından olumlu karşılandı. İki kurum arasında gerçekleştirilen protokol sonunda, turizm geliştirme alanı içerisinde yer alan Perşembe Yaylası'na, doğa ile uyumlu yayla evleri inşa edilecek. Ön talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek çalışmada gerekli başvuru, bilgi ve belgelerin Aybastı Kaymakamlığı'ndan edinilebileceği kaydedildi.

Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl, eşsiz doğası, temiz havası ve nefis manzarasıyla Perşembe Yaylası'nın daha çok kişinin oksijenle buluşacağını belirterek, "Perşembe Yaylası turizme oksijen niteliğinde cazibe merkezi haline getirilecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 17:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İSKENDER DUMAN IP: 88.235.50.xxx Tarih : 12.02.2008 16:17:29

Sayın yetkililer; Umarım bu yazdıklarımız sizlere ulaşıyordur. Defalardır yazıyorum. Bu da gayet güzel bir proje ama gidemediğin yer senin değildir. Lütfen ama lütfen önce yolları yapın. İsviçre sırf bu sayede milyarlarca dolar döviz kazanıyor. Bizler ise yolları ve alt yapısı olmayan yaylalarımızla övünüp duruyoruz. Adamlar dişli trenlerle günlük turlar düzenliyorlar ve hep dolu dolu gidiyor. Dünyanın en büyük ekonomi ve tıp kongrelerini yapıyorlar sırf Alp dağları manzarası var diye. Biz ise hala bakıyoruz. Ne olur elinizi çabuk tutun çünkü henüz zaman var kaybetmediğimiz kadarına olsun, değerlerimize sahip çıkalım. SAYGILARIMLA