6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Türk Telekom 12 bin kitap dağıttı

Türk Telekom İl Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB) belirlenen ve okullara tavsiye edilen '100 Temel Eser' kitaplarını okullara dağıtmaya başladı.


MEB tarafından başlatılan '100 Temel Eser' kampanyasını üstlenen Türk Telekom, ülke genelinde kitap dağıtımlarını sürdürüyor.

Türk Telekom Ordu İl Müdürlüğü de 100 temel eserden 46 çeşidinin bulunduğu toplam 12 bin kitaptan oluşan 264 koliyi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti. Türk Telekom İl Müdürü Altan Atan, 100 temel eserden 46'sının bulunduğu toplam 12 bin kitaptan oluşan kolileri teslim ettiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün himayesinde başlatılan 'Türkiye Okuyor' kampanyasına destek olmak amacıyla ilköğretim öğrencileri için Türkiye genelinde 100 temel eserden oluşan 46'sının bulunduğu kolileri teslim ettik. Türkiyemiz için oluşturulan ve gelişmesine katkıda bulunan bütün sosyal sorumluluk projeleri bizim için önemlidir" dedi.


İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun ise kitapları okul kütüphaneleri ve kitaplıklarına dağıtacaklarını belirterek, Türk Telekom'un öğrencilere yapmış olduğu desteğin çok önemli olduğunu, öğrenciler için kitap okumanın hayati önem taşıdığını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 15:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?