6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ufuk Ateş sezonu kapattı

Orduspor'da sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen Ufuk Ateş, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.


Orduspor Kulübü Asbaşkanı Ender Kırca, geçirdiği bir sakatlık sonucu ameliyat olan Ufuk Ateş'in 4 ay sahalardan uzak kalacağını, ancak gelecek yılın Nisan ayında antrenmanlara başlayabileceğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen ve performansından memnun olmadıkları İlker Erbay ile teknik direktör Yücel İldiz'in raporu doğırultusunda yollarını ayırdıklarını belirten Kırca, devre arasında forvet transferi yapabileceklerini söyledi. Kırca, "Ufuk Ateş, çok ciddi bir ameliyat geçirdi ve sezonu kapattı. Gol umudumuz Bruno da bu hafta cezalı. Takdir ederseniz zaman zaman çift forvet oynuyoruz. Bu işin sakatlığı var, cezası var. Bu durumda devre arasında golcü transferi yapmak zorundayız" dedi.


Hedeflerinin Süper Lig olduğunu tekrarlayan Kırca, altyapının gelişmesi, kurumsallaşma ve geleceğe yönelik yatırımlar için bu hedefin gerçekleşmesi gerektiğini vurguladı. Kırca, "Bir örnek vermek gerekirse Süper Lig'den düşen Çaykur Rizespor'un 15 milyon dolar federasyon geliri oldu. Bizim ise bu yıl bütçemiz 4 milyon YTL. Eğer altyapı, geleğe yatırım ve kurumsallaşma diyorsak Süper Lig'e çıkmalıyız. Bunu şehirdeki bir avuç işadamıyla başaramayacağımıza göre Süper Lig'e çıkarak bütçemizi katlamalı,
geleceğe yatırım yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 18:56:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?