7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Ünye'nin judo başarısı

Ünye Belediyespor Judo Takımı, 28 Şubat-2 Mart 2008 tarihleri arasında Tekirdağ'da yapılan Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'ndan 2 birincilik ve 1 ikincilikle döndü.

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, şampiyonaları makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutladı. Başkan Arpacıoğlu, "İlimizi, ilçemizi ve belediyemizi temsil noktasında üstlendikleri vazifeyi en iyi şekilde yerine getiren judo takımımızı yeni başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Yapılan müsabakalar neticesinde 3 sporcumuz finale çıkmış, bunlardan Nazmiye Yılmaz ve Kadir Karaman Türkiye Şampiyonu; Mehmet Celal Karagöz ise Türkiye İkincisi olmuştur. Türkiye Şampiyonası gibi bir organizasyondan, iki altın ve bir gümüş madalya çıkarılmış olması her halükarda başlı başına bir büyük başarıdır. Ancak, bu şampiyonanın bir özelliği de yarışmaların sadece 7 ayrı kiloda yapılmış olmasıdır. Yani, 7 altın madalyadan ikisini Ünye Belediye Spor almış, birini ise finalde Avrupa Şampiyonu'na yenilerek kaybetmiştir.

Bir başka ifade ile, Türkiye'nin yedide ikisini Ünye almıştır. Elde ettikleri derecelerle bizleri bir kez daha gururlandıran sporcularımızı ve onları yetiştiren hocalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 13:35:41
Güncelleme :4 Mart 2008 Salı 13:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?