6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ünyespor'da şok istifa

TFF 3 Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ünyespor'da teknik direktör Çağlar Çakır, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sezon başında Mehmet Demirtaş ile birlikte göreve gelen; ancak Mehmet Demirtaş'ın 5. haftada istifasının ardından Ünyespor teknik direktörlüğü görevine getirilen Çağlar Çakır, yönetimdeki bazı kişilerin kendi egolarını tatmin etmek için çalıştıklarını iddia ederek, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sezonun ikinci yarsında oynanan ilk maçta alınan mağlubiyet ve maddi sıkıntıların istifa kararı ile ilgisinin olmadığını söyleyen Çakır, "İstifamın performans ve maddiyatla ilgisi kesinlikle yok. Manevi olarak rahatsızlık hissettim. Eğer maddi sıkıntılardan dolayı istifa etseydim ilk yarı bitiminde görevimi bırakırdım. İstifa kararımın nedenlerinin hepsini söyleyerek kulübün yıpranmasına sebebiyet vermek istemem. Çünkü Ünyespor, Ünye'ye mal olmuş bir takım. Şahsa ait değil" dedi.

Göreve başladığında aynı amaç için mücadele ettiği yönetim kadrosunda maneviyatın bittiğini iddia eden Çağlar Çakır, "Artık yönetimdeki bazı kişilerle aynı amaç için çalışmıyoruz. Bazı arkadaşlarımızın kendi egolarını tatmin etmek adına mücadele ettiğini üzülerek söylemek istiyorum. Kulüp Başkanı Murat Sözkesen'le bile aynı düşünceler içinde olmadıktan sonra artık görevimi devam ettirmenin bir anlamı yok" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 15:23:29
Güncelleme :30 Ocak 2008 Çarşamba 15:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?