7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Ünyespor'da sular durulmuyor

TFF 3. Lig ekiplerinden Ünyespor'da teknik direktör Çağlar Çakır, kendisine yönelik eleştirilere tepki göstererek, "Bazıları takıma destek olacağına köstek oluyor" dedi.


İlk 3 hafta sonunda deplasmanda puan alamayan, evinde de berabere kalarak hanesine 1 puan yazdıran yeşil-beyazlı takımda kendilerine yönelik eleştirileri cevaplayan Çağlar Çakır, herkesin bildiği gibi son anda lige katıldıklarını ifade etti.

Çakır, "Ünyespor'un durumunu herkes biliyor. Bunları tekrar tekrar söylemenin bir faydası yok. Üç maçta ortaya konan performans her geçen gün artıyor ve ben bu takımın iyi işler başaracağına inanıyorum. Ama bu işi bilenlerin bile takım hakkında yapmış oldukları yorum bizleri üzmektedir.

Sadece Ünyespor üzerinden rant yapabilmek için daha önce birbirlerine tahammülü olmayanlar, şimdi sadece muhalefet olsun diye bir araya gelmişler. 'Bizler bu takım için ne yapabiliriz'i düşünecek olanlar, yeşil-beyazlı camia için olumsuz laflar söylemeleri bizleri üzmektedir. Biz bu lafları dikkate almıyoruz ama yinede takımı olumsuz etkiliyor" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 20:51:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?