6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Ünye'ye 5 yıldızlı otel

Ordu'nun Ünye ilçesinde dernek kuran turizmciler, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Turizmciler ziyarette, Ünye'ye acilen 5 yıldızlı bir otel yapılmasını talep etti.


Ünye Turizm İşletmecileri Derneği yönetimini makamında kabul eden Başkan Ahmet Arpacıoğlu, "Turizmcilerin bir araya gelip dernekleşmeleri ve beraber hareket etmeleri bizleri çok memnun ediyor, çünkü biz 'turizm kentiyiz' diyoruz. Sizler de bu söylemlerimizin haklılığını ortaya koyuyorsunuz. Otellerinizde doluluk oranları gayet iyi görünüyor. Bu durum turizmin canlılığını gösterir, hepimizin istediği Ünye'ye 5 yıldızlı bir otel çalışmaları yapılıyor" dedi. Turizmciler Derneği Başkanı Hüseyin Şimşek ise, “Ünye Belediyesi tarafından son birkaç yıldır gerçekleştirilen çalışmalar, içinde bulunduğumuz sektör açısından takdire şayandır” diye konuştu.


Turizm İşletmecileri Derneği olarak, Ünye Belediyesi'nin turizmi canlandırmak adına ciddi çalışmalarının devam edeceğine inançlarının tam olduğunu vurgulayan Şimşek, şunları söyledi: “Bu çerçevede, Cumhuriyet Meydanı'ndaki düzenleme çalışmalarının yeni sezona yetiştirilmesi ve kamuoyuna açıklandığı üzere, festivalin yeni meydanda yapılması, turizm şehrinin vazgeçilmezlerinden olan otopark düzenlemelerine daha fazla ağırlık verilmesi başlıca temennilerimizdir.”


Hüseyin Şimşek, konuşmaların ardından Başkan Arpacıoğlu'na plaket takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 13:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?