6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Uzun ve Ergen'den OGD'ye ziyaret

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Derneği Başkanı Necdet Uzun ile İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, Ordu Gazeteciler Derneği(OGD) Başkanı Recep Aydın'ı makamında ziyaret etti.


Ordu Gazeteciler Derneği'nin Balıktaşı Otel'de Ordu protokolüne verdiği iftar yemeğine başkan Recep Aydın'ın özel davetlisi olarak katılan Necdet Uzun ve Ali Yılmaz Ergen, iftar yemeğinden sonra Ordu Gazeteciler Derneği'nin yeni binasını ziyaret etti.

Burada Başkanı Recep Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Uzun ve Ergen, yeni dernek binasını gezdiler. Yeni dernek binasının basın camiasının ihtiyacını karşılayabilecek konfor ve modernlikte olduğunu, Ordu Gazeteciler Derneği'nin böyle bir mekana ihtiyacı olduğunu belirten Necdet Uzun, başkan ve arkadaşlarını tebrik etti. Uzun," Ordu'da görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın oturup çay içeceği, misafirlerini gönül rahatlığıyla getirebileceği güzel bir mekan olmuş. Böyle bir mekanı Ordu'ya kazandıran başkan Recep Aydın'ı ve arkadaşlarını tebrik ediyorum" dedi.


Recep Aydın'ı yakından tanıdığını, Ordu Gazeteciler Derneği Başkanı olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Ali Yılmaz Ergen ise yeni yönetimin Ordu Gazeteciler Derneği'nin aktivitesini artırdığını, sosyal etkinliklerin içinde yer aldığını görmekten ayrıca memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ergen, Başkan Recep Aydın'ın talebi üzerine Ordu Gazeteciler Derneği’ne sıfır bir bilgisayar sözü de verdi.


Necdet Uzun ve Ali Yılmaz Ergen'in gazeteciliğe yıllar önce Ordu'da başladığını, her ikisinin de Ordulu olduğunu dile getiren Recep Aydın ise Uzun ve Ergen ile gurur duyduklarını söyledi. Aydın, "Her ikisi de bizim meslek büyüğümüz ve ağabeyimiz. Bize verdikleri destek motivasyonumuzu artırıyor. Bu ziyaretlerinden dolayı gerçekten çok büyük onur duyduk. Onların desteklerini her zaman bekliyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 17:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?