6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Vali Kabaktepe'ye hayran kaldı

Ordu Valisi Ali Kaban, Perşembe Yaylası güzergahında bulunan Kabaktepe mesire yerine hayran kalarak, "Burayı beğenmeyeni doktora göndermek lazım" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz'ın davetlisi olarak AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin ve AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ile birlikte Kabaktepe'ye gelen Ordu Valisi Ali Kaban, Kabaktepe'de kısa bir tur yaptı.

Daha sonra kahvaltıya geçen ancak yağmur nedeniyle oturup hemen kalkan Vali Kaban ve beraberindekiler kahvaltıyı bir ağacın altında ayakta geçiştirmek zorunda kaldılar.

Vali Kaban, Kabaktepe'ye ve yaylalara turizmi çekebilmek için küçük uçak seferleri yapılması gerektiğini belirterek, "Bu konuda Perşembe Yaylası hattı ile ilgili bir düşüncemiz var. Daha doğrusu yaylalarımızın standardını mükemmele çıkaramayacağımız yollar yerine insanlarımız getirmek için küçük uçaklar getirmek arzumuzdur. Bu doğa harikası yaylalarımız sadece bu bölgenin insanına değil dünyanın istifadesine açalım. Hep birlikte paylaşalım. Kabaktepe o kadar hoşuma gitti ki, burayı beğenmeyen adamı herhalde doktora götürmek lazım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 10:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?