6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Vali Kaban görevine başladı

Başbakanlık Danışmanlığı ve Mülkiye Başmüfettişliği'nden Ordu Valiliği'ne atanan Ali Kaban, görevine başladı. Vali Kaban için valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi.

Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Jandarma Komutanı Celal Çürek, Emniyet Müdür Vekili Olcay Tosun, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk'ün de hazır bulunduğu karşılama törenine daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Makam aracıyla valilik önüne gelen Ordu Valisi Kaban, makam odasının kapısına kadar uzanan kuyrukta çok sayıda kişiyle tokalaştı.

Polis mangasını selamladıktan sonra makamına geçen Kaban, Ordu'nun şirin, aynı oranda büyük bir şehir olduğunu söyledi. "Böyle bir vilayette böylesine şerefli bir görevin bana verilmesi şahsım için büyük bir mutluluktur" diyen Vali Kaban, "Burada daha önce bu makamda bulunan meslektaşlarımız belli süreçlerden geçerek, Ordu için bir şeyler yapmak için uğraştılar. Şimdi bayrak yarışında görevi bana teslim ettiler. Ben de daha çok çalışarak bu görevi sürdüreceğim" dedi.

Görev süresi içerisinde tüm Orduluların desteğini beklediğini belirten Vali Kaban, "Hizmet verirken tek başıma kamu çalışanlarının bunu yapabilmesi mümkün değildir. Çözüm ortaklığı yönünde bütün mülki idare amirleri, daire müdürleri arkadaşlarımız, sivil toplum kuruluşları ve temsilcileri, basın mensuplarıyla birlikte çözüm ortaklığı şeklinde hizmet yarışını sürdüreceğiz. Ancak dikkat edeceğim şeyler de var. Devletimiz zaten güçlü, halkımız da daima haklıdır. Biz bunun ortasında durmak suretiyle halkımıza hizmet vermeye çalışacağız. Bu yapılırken de şu meşhur sözü örnek alacağız: Hizmette sınır yoktur. Hizmette sınır ve sinir olmaksızın hep birlikte çalışacağız. Atandığım günden bu yana sürekli aramak suretiyle bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 11:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?