7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Vali Kaban'dan ODÜ'ye ziyaret

Ordu Valisi Ali Kaban, Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörlüğü’nü ziyaret etti.

Göreve başladıktan sonra ODÜ'ye ilk ziyaretini gerçekleştiren Ordu Valisi Ali Kaban, Rektör Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu tarafından karşılandı. Rektörlük makamında bir süre baş başa görüşen Vali Kaban ve Prof. Dr. Kefelioğlu, daha sonra üniversite arazisini gezdi.

Rektör Kefelioğlu, ODÜ yerleşkesinde yapılacak çalışmalar hakkında Vali Kaban'a detaylı bilgi verdi. Rektör Kefelioğlu, Tıp Fakültesi Hastanesi ile Morfoloji binalarının temelinin gelecek yıl atılacağını, yine İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (IMKB) hibesiyle yapılacak olan konferans salonunun temelinin kısa bir zaman sonra atılacağını belirtti. Rektör Kefelioğlu, üniversitenin 2023 yılına kadar planının hazırlandığını ve her yıl aşama aşama tamamlayacaklarını belirtti.

Rektör Kefelioğlu'nun verdiği bilgilerden memnun kalan Ordu Valisi Ali Kaban, üniversitenin bir ilin ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim açısından çok önemli bir yer tuttuğuna dikkat çekti.

Vali Kaban, "Valilik olarak ODÜ'ye her türlü desteği vereceğiz. ODÜ'nün eksikliklerinin karşılanması konusunda elimizden geleni yapacağız. Burası bizim gözbebeğimiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 15:07:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?