6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Vali'den bilardo sporuna destek

Ordu Valisi Ali Kaban, Atatürk Spor Salonu üzerinde yeni açılan bilardo salonunda incelemelerde bulundu.


Ordu Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Samsun Engelligücü Basketbol Takımı arasında oynanan dostluk karşılaşmasının ardından Atatürk Spor Salonu üzerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce yaptırılan bilardo salonunda incelemede bulunan Vali Kaban, bir süre bilardo oynadı. Yeni yapılan tesis hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çağlayan'dan, bilardo sporu ile ilgili Bilardo İl Temsilcisi Osman Remzi Yurt'tan bilgi alan Vali Kaban, bu sporun destekleneceğini söyledi. Bilardo İl Temsilcisi Osman Remzi Yurt, ünlü bilardo şampiyonu Semih Saygıner ile final oynadığını hatırlatarak, "Bu spordaki bilgi ve tecrübemi Ordu'daki gençlere aktaracak ve dünya çapında sporcular yetiştirmek için çaba göstereceğim. Ordu'da bilardo sporuna çok büyük bir ilgi var ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.


Vali Kaban ise sporun her türünü yaygınlaştırmak için çalışmalar yapıldığını, amatör sporlara gereken desteğin verileceğini kaydederek, "Hedefimiz 2012 Londra Olimpiyatları'nda 'en az bir branşta bir madalya' kazanmak olacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapılacak. Bilardo sporu da zevkli ve centilmen bir spor dalı. Bu sporu destekleyeceğiz" diye konuştu.


Vali Kaban, Bilardo İl Temsilcisi Osman Remzi Yurt ile bilardo öğretmeni Volkan Çimentepe ikilisinin yaptığı bilardo müsabakasını izledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?