7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Yangından son anda kurtuldular

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde, tek katlı betonarme bir evde çıkan yangında anne ve çocuğu son anda dışarı çıkarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.30 sıralarında Yalıköy beldesi Merkez Mahalle'deki evin bacasından çıkan yangın kısa sürede evin içine yayıldı. Evde kiracı olarak yaşayan Kezban Özyer, önce yangına suyla müdahale etmek istedi. Yetersiz kalan Özyer, son anda çocuğunu da alıp dışarı çıktı. Yangına ilk müdahaleyi Yalıköy Belediyesi vidanjörü yaptı. Daha sonra olay yerine gelen Fatsa Belediyesi ve Bolaman Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışması yaptığı sırada olay yerine gelen kiracı Kezban Özyer'in eltisi baygınlık geçirdi. Yangın anında annesi ile birlikte evde bulunan 3 yaşındaki Anılcan'ın da korkudan ağladığı gözlendi. Yalıköy Belediye Başkanı Ahmet Ulu, evin kiracısı Kezban Özyer'i teselli ederek, "Size her konuda yardımcı oluruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 19:23:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Emin BAŞTÜRK IP: 88.232.249.xxx Tarih : 6.01.2008 21:07:32

Gecmis Olsun.Fakat Yalıkoy Beledıyesındekı İtfaiye Yetersızlıgınden hatta itfaiyesının olmamasından kaynaklanan bır durum Yangının daha cok buyumesıne sebep olmustur. Yalıkoy Beledıyesının Buna cozum bulması gerekır.