6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Yaşar Pamuk inşaatçı oldu

Eski FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Ordu Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Yaşar Pamuk, inşaat sektörüne girdi.

Uzun yıllar fındığı yön veren kuruluşların en üst düzey kademelerinde görev yapan eski FİSKOBİRLİK Yönetimi Kurulu Başkanı Yaşar Pamuk, inşaat sektöründe hizmet verecek olan OYK İnşaatı kurdu.

İş adamı Kadir Işık'la ortak kurduğu şirketin açılışı için bir tören düzenlendi. Törene Ordu Valisi Ali Kaban, Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Genel Meclis Başkanı Şanser Şahin'in yanı sıra çok sayıda iş adamı ve davetliler katıldı.

Yaşar Pamuk açılış öncesi yaptığı konuşmada, hangi iş kolu olursa olsun amaçlarının Ordu ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Ordu Valisi Ali Kaban ve Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun tebrik konuşmalarından sonra birlikte açılış kurdelesini kesti.

Yaşar Pamuk'un yeni kurulan inşaat şirketi hakkında bilgiler verdiği açılışta davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 16:14:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURETTİN AKÇAY IP: 88.224.145.xxx Tarih : 1.06.2008 10:53:31

Yaşar PAMUK bey'i tebrik ederim,Memleketimizde bir kişiye iş veren herkese teşekkür ederim.İş imkanları sadece büyük şehirlerde var ama kırsal kesimde böyle birşey yok,kırsalda göç sebebiyle nerdeyse insan kalmadı,devlet büyüklerimiz biraz da kırsaldaki halimizi görseler de bir çare bulsalar, saygılarımla......