6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Yedi şahitli düğün

Ak Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin'in yeğeni Selim'in düğününe, devlet erkanı, belediye başkanları ve iş dünyası büyük ilgi gösterdi.

Selim -Elif çiftinin nikahını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu kıyarken, nikah şahitliklerini de Ordu Valisi ve milletvekilleri yaptı.

Emekli vaiz Fahri Şahin'in oğlu, AK Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin ve Samsun Müftüsü Osman Şahin'in yeğenlerinin düğününe Ordu Valisi Ali Kaban, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Mustafa Hamarat, Ayhan Yılmaz, Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Çaybaşı Belediye Başkanı Zekeriya Sarıkoca, Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz, Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, İş adamı Recai Dinçer, bazı daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Selim ve Elif çiftinin nikahlarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu kıyarken, nikah şahitliklerini Ordu Valisi Ali Kaban, Ak Parti Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili İdris Naim Şahin, Ak Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Mustafa Hamarat, Ayhan Yılmaz ile Kaymakam Dr. Osman Günaydın ve Samsun İl Müftüsü Osman Şahin yaptı.

Nikah sonrasında evlilik cüzdanını Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Vali Ali Kaban'a vererek, "Ben kime vereceğimi bilemedim. Bu görevi siz yapsanız" dedi. Vali Kaban ise "Ben de bir ömür boyu birlikte olacak çiftimize, bu cüzdanı, nasıl hayat müşterek olacaksa şimdi ikisinin de ellerini bana doğru uzatarak bu evlilik cüzdanını beraber tutmalarını istiyorum" diyerek, cüzdanı damat ve geline birlikte verdi.

AK Parti Genel Sekreteri ve damadın amcası İdris Naim Şahin ise,"Bizler nasıl burada bu anı ölümsüzleştiriyor isek, ömürleri boyunca bu anı unutamayacaklar ise, bu çiftimiz de bir gün gelecek böyle güzel mekanlarda kendi evlatlarının düğünlerini yapacaklar" diye konuştu. Samsun Müftüsü ve damadın bir diğer amcası Osman Şahin ise dua yaparak, evliliğin hayırlı olmasını temenni etti. Havai fişek gösterileri ile devam eden düğün gece geç saatlere kadar sürdü.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 11:04:51
Güncelleme :28 Temmuz 2008 Pazartesi 11:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?