7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Yeni yağ ambalajları tanıtıldı

FİSKOBİRLİK iştiraklerinden Ordu Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Sedat Murat Bayrak, üretimini yaptıkları ürünlerin yeni ambalajlarını basına tanıttı.

Bayrak, Giresun Gazeteciler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, bir ürünün en önemli ifade aracının ambalaj veya etiketi olduğuna dikkat çekti. Ordu Yağ Sanayi A.Ş. tarafından üretilen yağ ürünlerinin ambalaj konseptinde, bir bütünlüğün, devamlılığın, anlamın ve aile ilişkisinin bulunmadığını, bir süredir yeni ambalajların oluşturulması için çalışma yürüttüklerini söyledi.


Ürünlerinde, kendisini ifade eden, ürünü ön plana çıkaran ambalajların yapımına önem verdiklerini ve bunda da başarılı olduklarına inandıklarını dile getiren Bayrak, "Bir üründe önemli olan kıyafettir. Biz burada kendisini ifade eden, ürünü ön plana çıkaran ambalajlar yaptık. Ürünlerimizin önceki ambalajlarında bir bütünlüğün, devamlılığın, anlamının ve aile ilişkisinin bulunmamaktaydı. Ambalajlarda bir bu sorunu ortadan kaldırıcı, bütünlüğü oluşturduk. Şuan bakın, market raflarında kategorisindeki en yakışıklı ambalajlara sahibiz" dedi.

Bayrak, yeni ambalajlı ürünlerin, satışlara büyük etkisinin olduğunu kaydederek, satışlarda son aylarda yüzde 100'lük artışın yaşandığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:37:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aksiyoner ORDULU IP: 212.175.115.xxx Tarih : 7.11.2008 09:05:54

Dış görüntü elbette önemlidir daha önceki pazarlama müdürünün yaptığı çalışmalar değilmi onlar ... kamoyu öyle biliyor ... Süs göz boyama işini bırakın!!! o fabrikayı ne kadar büyüttünüz onu söyleyin işçi çıkartmayabiliriz değil ne kadar istihtam yaratabilirsiniz onu söyleyin Bilindiği üzere o fabrika arsası satılsa işçisinin borcunu ödeyemez denilen noktadan bu noktaya sizden önceki yönetim tarafından getirildi ... Şimdi siz söyleyin o fabrikayı türkiyede ilk beşe sokabilecek yeteneğiniz 260 olan işçi sayısını 500 e cıkarabilecek kabiliyetiniz varmı??? Bir fındık üreticisi fiskobirlik ortağı olarak ordu ilinin gözbebeği olan o fabrikada yapılan her şeyi kamoyu dikkatle izliyor hadi yapın başarın bu kamoyu da sizi taktir etsin... ambalajmış çok iş sanki