7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Yetiştirme yurdu ÖSS'de 3'te 3 yaptı

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Erkek Yetiştirme Yurdu'ndan bu yıl üniversite sınavına giren 3 öğrenci de üniversiteye yerleşme başarısı gösterdi.
Bu yıl düzenlenen Masa Tenisi Şampiyonası’nda Türkiye birincisi olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencileri, sporda gösterdiği başarılara ÖSS sınavını da ekledi. Sınava giren 3 öğrenciden ikisi önlisans programına yerleşirken, bir öğrenci ise otomotiv öğretmenliği bölümüne yerleştirme hak kazandı.
Bu yıl hem eğitim hem de sportif faaliyetler açısından güzel bir yıl geçirdiklerini belirten İl Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar, üniversite sınavına giren 3 öğrencinin de başarılı olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. Öğrencilerinin gösterdiği başarının küçümsenmeyecek kadar önemli olduğunu ifade eden Yaşar, "Kısıtlı imkanlar içerisinde öğrencilerimiz Türkiye çapında başarılar gösteriyorlar. Özellikle bu yıl Burdur'da düzenlenen masa tenisi turnuvasında birinci olmamız kesinlikle tesadüf değildir. Hem üniversite sınavı hem de sportif alanlardaki başarılarımız planlı çalışmanın bir sonucudur" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 15:00:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?