7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

Yetiştirme yurdunun büyük başarısı

Ordu'da bahçesi dahi olmayan çocuk yetiştirme yurdu öğrencileri masa tenisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Burdur'da 16-18 Mayıs tarihlerinde yetiştirme yurtları arasında yapılan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Ordu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencileri takım halinde Türkiye birincisi oldu.

Yaşları 17 ve 18 olan 4 öğrenciden oluşan takım 10 ekibin bulunduğu şampiyonada önce Diyarbakır, Isparta ve Adana'yı geçti.

Çeyrek ve yarı finalde Nevşehir ve ev sahibi Burdur'u yenen yetiştirme yurdu öğrencileri finalde karşılaştığı Aydın'ı da mağlup ederek Türkiye birinciliğini elde etti.
Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürü ve takım antrenörü Fahrettin Alkan, hangi branş olursa olsun Türkiye birincisi olmanın oldukça güç olduğunu söyledi. Bu başarının yılların birikimi olduğunu belirten Alkan, teknik çalışmalar sonucu başarıyı elde ettiklerini belirtti.

Ordu Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Yaşar da, bu başarının Ordu'nun tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını belirtti. "Çocuklarımızın kendilerine güvenini sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" diyen Hüseyin Yaşar, "Sporcularımız bahçesi dahi olmayan imkanları kısıtlı bir ortamda böylesine büyük bir başarıya imza attılar. Başarılarının devamı diliyor ve kendilerini kutluyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 16:56:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?