7
Mayıs
2024
Salı
ORDU

'Yılın En'leri ödüllerini aldı

Ordu'da haftalık yayın yapan Haberci Gazetesi'nin bu yıl 4.'sünü düzenlediği 'Yılın En'leri anketinde seçilen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Her geçen yıl daha çok ilgi çekmeye başlayan Haberci Gazetesi'nin 'Yılın En'lerine bu yıl okurlar büyük ilgi gösterdi. Haberci Gazetesi okurlarının oylarıyla belirlenen sonuçlara göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. M. Hilmi Güler, 'Yılın Bakanı', AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa 'Yılın Milletvekili, Ordu Valisi Dr. Said Vakkas Gözlügöl 'Yılın Bürokratı', Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan 'Yılın Belediye Başkanı' seçildi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal'ın 'Yılın İl Başkanı' seçildiği anket sonuçlarına göre, Ordu İl Genel Meclis Başkanı Şanser Şahin 'Yılın İl Genel Meclis Üyesi', Ordu Belediyesi Meclis Üyesi Fuat Türkmen 'Yılın Belediye Meclis Üyesi', Eczacı Servet Şahin 'Yılın İşadamı', işadamı Erkan Şahin 'Yılın Girişimcisi', Mimar Nazan Sarıgül Ergen 'Yılın İş Kadını', TEDAŞ Ordu Müessese Müdürü Halil Mermer 'Yılın Yöneticisi', Sakatlar Derneği ile Bedensel Engelliler Spor Kulübü 'Yılın Sivil Toplum Kuruluşu', Ordu Tabipler Odası 'Yılın Meslek Kuruluşu', Ordu Endüstri Meslek Lisesi 'Yılın Eğitim Kurumu' ve Ordu Emniyet Müdürlüğü 'Yılın Kurumu' seçildiler.

Yılın En'lerinde seçilenlere ödülleri Grand TESK Otel'de düzenlenen gecede verildi. İlginin hayli büyük olduğu gecede ödül alan protokol, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, belediye başkanları hazır bulundu. Gecede bir konuşma yapan Haberci Gazetesi sahibi Figen Çakmak, son dönemde Ordu'nun modern ve gelişmiş bir il olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, birlik ve beraberlik felsefesinin her geçen gün güçlendiğini kaydetti. Bütün bu çalışmalara emek veren kişi ve kurumları okurlarının onayıyla ödül vereceklerini belirten Çakmak, "Bu başarı plaketlerini almaya hak kazananların gelecek kuşağa olumlu yönde örnek olacaklarına inanıyor, hatta genç neslin ülke ve Ordu adına yapacakları çalışma azim ve kararlılıklarını teşvik etmesini gönülden diliyoruz" dedi.

Ülke dışında bulunduğu için ödül gecesine katılamayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in adına plaketini AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal, Haberci Gazetesi sahibi Figen Çakmak'ın elinden aldı. Figen Çakmak ayrıca yılın milletvekili seçilen Eyüp Fatsa, yılın bürokratı seçilen Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl'ün plaketlerini de takdim etti. Yılın Belediye Başkanı seçilen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, plaketini AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa'nın elinden alırken, yılın il başkanı seçilen AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal da plaketin İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'in elinden aldı.

İHA'YA 'ÖZEL' ÖDÜL
Anket sonuçlarının dışında gazete yönetimi ve kamuoyu yoklamaları baz alınarak bazı kişi ve kurumlara da 'özel hizmet' ödülleri verildi. Basın camiasından İHA Ordu Muhabiri Metin Akyürek, özel ödüle layık görüldü. Ayrıca Ordu'da 45 yıldır gazetecilik yapan Ahmet Gürpınar'da özel ödül alanlar arasındaydı. Gecede Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Kefelioğlu, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Erçal, Ordu Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Arslan da özel ödül aldılar.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2008 Pazar 18:52:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA AKBAŞ IP: 88.229.250.xxx Tarih : 24.02.2008 22:44:01

Ben bu ödülden birşey anlamadım. Bu ödül ORDU'lular arasında mı verildi.Yoksa AKP. liler arasında mı verildi. Yağdanlığın bu kadarı olur artık. Tebrikler HABERCİ gazetesi! Okurların oyuyla verildiği hiç inandırıcı değil. Oldu olacak yılın başbakanı ödülüde verselerdi...