6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Yönetim devam kararı aldı

Kulüp Başkanı M. Fikret Çavuş'un istifasıyla sarsılan Orduspor'da yönetim, kendi içinden başkan adayı çıkararak devam kararı aldı.

Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke'nin Orduspor ile yollarını ayırmasından birkaç gün sonra Kulüp Başkanı Fikret Çavuş ve 3 yönetim kurulu üyesinin istifasıyla sarsılan Orduspor Yönetim Kurulu, bir araya geldi.

Yapılan yönetim kurulu toplantısında, yönetimin içinden bir başkan çıkarmak veya kongreye gidip gitmemek konuları tartışıldı. Toplantı sonrasında yönetim kurulu, içinden bir başkan seçerek yola devam etmeyi kararlaştırdı.

Orduspor Basın Sözcüsü Cengiz Bilgihan, tüzük gereği bir başkan seçeceklerini ve yeni seçilecek başkanın sembolik olacağını söyledi.

Yönetimdeki herkesin hem başkan hem yönetici olduğunu ifade eden Bilgihan, yeni teknik direktör arayışlarının ise sürdüğünü hatırlattı.

Orduspor'un bu zor günler ve kaos ortamından çıkması için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Bilgihan, "Şu anki yönetimin görevi bırakması demek bütün futbolcuların gitmesi anlamına gelir. Bu da Orduspor'un seneye küme düşmesi demektir. Böyle olursa da seneye 20 milyon YTL'ye kulübü bir üst lige çıkartamayız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?