6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Yönetim Salı günü açıklanacak

Bank Asya 1. Lig’de Orduspor Kulüp Başkanı seçilen Şükrü Bodur'un bugün açıklaması beklenen yönetim kurulu listesini salı gününe açıklayacağı bildirildi.

Orduspor Divan Kurulu Başkanı Uğur Uysal, 26 Eylül tarihinde yapılan kongrede kulüp başkanlığına seçilen Şükrü Bodur'un yönetim kurulu listesi için çalışmalara devam ettiğini ve kendilerinden 3 gün daha süre istediğini belirtti. Divan heyeti olarak Orduspor'un menfaatini düşünerek kendisine salı gününe kadar süre verildiğini belirten Uysal, "Orduspor Yönetim Kurulu listesi 7 Ekim Salı günü açıklanacaktır" dedi.

ÖNCEKİ HABER

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da kulüp başkanı Şükrü Bodur, yönetim kurulu listesini açıklamadı.

Geçen hafta katılmadığı olağanüstü kongrede 4. kez başkan seçilen Şükrü Bodur, bugün açıklayacağını söylediği listeyi açıklamayınca kulüpte gergin bir bekleyiş başladı. Yönetim kurulunun açıklanacağı saatte kongrenin düzenleneceği Ayışı Düğün Salonu'nda nikah töreniyle karşılaşan delegeler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Geçen hafta tartışmalı geçen kongreden sonra bir açıklama yapan Şükrü Bodur, tekrar yönetimi alması konusunda büyük bir baskı ile karşılaştığını ve içindeki Orduspor sevgisinin galip gelerek tekrar başkan olmaya karar verdiğini açıklamıştı. Çok kısa bir zamanda Ordu'ya gelerek yönetim kurulu listesi çalışmalarına başlayıp, Cuma günü (bugün) Divan Heyeti Başkanlığı'na listeyi vereceğini de belirten Bodur'un listeyi açıklamaması Orduspor taraftarında büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 15:55:45
Güncelleme :3 Ekim 2008 Cuma 18:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?