6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Zabıta seyyara göz açtırmıyor

Ordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, seyyar satıcılarına göz açtırmıyor. Belirtilen yerlerin dışında satış yapan satıcılara 62 YTL para cezası kesiliyor.

Daha önce yapılan tüm uyarılara rağmen, şehir merkezinde pazar dışına çıkarak trafiği aksatan ve işlek caddeleri işgal eden seyyar satıcılar, zabıta engeliyle karşılaşıyor. Yapılan denetimlerde zabıta ekiplerinin tespit ettikleri seyyar satıcılara 62 YTL para cezası kesiliyor.

Aynı durumun tekrarlanması halinde ise araçlarına el konuluyor. Ordu Belediyesi Zabıta Müdürü Kadir Apaydın, yaptıkları denetimlere taviz vermeden devam edileceğini söyledi. Kuralları çiğneyenlere asla göz açtırmayacaklarını ifade eden Zabıta Müdürü Kadir Apaydın, işyerlerindeki denetimlerinin de devam ettiğini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 16:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bülent BİÇER IP: 88.230.163.xxx Tarih : 1.06.2008 19:03:15

Valla bu haber gerçeği yansıtmıyor. Ben Ordulu olarak sokakların her köşesinde bir seyyar var zabıta ellerini kollarını sallayarak sokalarda geziyorlar. Bende Ordu'da bir esnafım arkadaşlarla zabıtayı arıyoruz esnaflar sokkta kaldırımları gereğinden fazla işgal etmişler lütfen gelin bakın ilgilenin diyoruz Tamam diyorlar ne gelen var ne giden. Başkanımız başkan olduğu ilk günlerde bu kaldırım işgalleri ve seyyarlara çok dikkat ediyordu şimdi herhalde seçimler yaklaştı. Burası Türkiye malesef herşey oy için hizmet için değil.