6
Mayıs
2024
Pazertesi
ORDU

Zanlıyı ayakkabıları ele verdi

Ordu'nun Ünye ilçesinde hırsızlık için bir eve giren şüpheli, ayakkabısını dışarıda unutunca yakayı ele verdi. 

Edinilen bilgiye göre, saat 21.30 sıralarında Ali K.'ye ait eve giren C.Ö.(47), kendisini fark eden ev sahibinin üzerine kapıyı kilitleyip kaçtı. Aynı binanın bir üst katındaki daireye giren şüpheli, ayakkabılarını dışarıda bıraktı. 155'i arayan Ali K., evine hırsız girdiğini ve kapıyı üzerine kilitleyip kaçtığını polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, binada yaptığı arama sırasında üst kattaki kapının önünde duran ayakkabılardan şüphelendi. 

Ayakkabıları alan polis, evden çıkarak kaçmaya çalışan zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Soruşturmayı genişleten polis, daha önce ilçede yaşanan hırsızlık olaylarındaki ayakkabı izlerinden yola çıkarak o olayların zanlısının da C.Ö. olduğunu belirledi.
 
16 Mart 2008 tarihinde Çamurlu Mahallesi'nde bir evden diz üstü bilgisayarın çalınması, 19 Şubat 2008 günü yine aynı mahallede bir evden 500 YTL değerinde ziynet eşyaların çalınması ve çeşitli hırsızlık suçlarından dolayı 9 ayrı suçtan aranan, ayrıca daha önce de cezaevinde çeşitli suçlardan yatıp çıkan C.Ö., sorgulamasının ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine konuldu.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 11:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?