6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Hayvanat bahçesi gibi çiçekçi

Ordu'da, 16 yıldır faaliyet gösteren bir çiçekçilik firmasının 'minyatür hayvanat bahçesi' büyük ilgi görüyor.

Hayvanat bahçesinin olmadığı Ordu'da bir çiçekçinin işyerini büyüterek adeta küçük bir hayvanat bahçesi haline getirdiği salon çocukların büyük ilgisini çekti.

Özellikle ilköğretim okulu öğrencileri, değişik türlerin bulunduğu, sadece kitaplarda gördükleri hayvanları 'minyatür hayvanat bahçesi'nde görme şansına sahip oldu.

Çiçek firmasının sahibi Orhan Gündoğdu, daha önce bir spor salonunun bulunduğu yeri önce depo olarak düşündüğünü ancak daha sonra değişik türde hayvanların bulunduğu küçük bir hayvanat bahçesi haline getirmeyi planladığını belirterek, "Salon özellikle küçük öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Öğretmenler öğrencilerini zaman zaman buraya getirip ders veriyor. Önümüzdeki günlerde yeni türleri de getirmeyi düşünüyorum" dedi.

Küçük öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği salonda sultan papağanı, Hint papağanı, Nijerya papağanı, bıldırcın, hamster, muhabbet kuşu, kanarya, kumru, cennet papağanı, rozella, yeşil lorry, maymun, şahin, caretta caretta, köpekbalığı, piton yılanı, timsah ve piranhalar bulunuyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 12:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?