6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİYASET

AKP'den halk günü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu Teşkilatı, milletvekillerinin halkla olan temasını güçlendirmek ve Ankara'ya kadar gidemeyen vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla yeni bir uygulamaya imza attı.

Partide her hafta sonu bir milletvekilin katılımıyla düzenlenecek olan halk günü ile 'Nöbetçi Vekil' uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında ilk nöbetçi vekil Mustafa Hamarat oldu.

Sabah parti binasına gelerek kapıda karşılaştığı vatandaşların istek ve şikayetlerini baş başa görüşerek dinleyen Mustafa Hamarat, sürekli not aldı. Bazı vatandaşların sorunlarını çözmek için ilgili kurumları arayarak talimatlar veren Hamarat, vatandaşların takdiriyle karşılaştı.

Milletvekili Hamarat, Ankara'da vatandaşlarla sınırlı sayıda görüşme imkanı bulduklarını belirterek, "Burada ise herkes bize, biz onlara kolayca ulaşıyoruz. Sorunlar ve isteklerin çözümü kısa bir zaman içerisinde gerçekleşiyor" dedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Fatih Han Ünal da partinin ve milletvekillerinin vatandaşlarla olan temasını güçlendirmek, sorunların ve isteklerin daha kısa zamanda çözümünü gerçekleştirmek için bu uygulamayı başlattıklarını belirterek, "Bundan sonra her hafta bir milletvekilimiz partide olacak ve vatandaşları dinleyecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Kişi ve sıfat ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için buradayız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 17:17:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?