7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Ordu Erciyes'i gözüne kestirdi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da Basın Sözcüsü Erkan Şahin, Kayseri Erciyesspor'u yenerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

Erkan Şahin, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarının Teknik Direktör İsmail Kartal gözetiminde sürdüğünü ve takımda Samsunspor karşısında son dakikada alınan beraberliğin üzüntüsü olduğunu belirtti.

Orduspor'un her şeye rağmen hedefinden uzaklaşmadığını ve sonuna kadar bu yarışın içinde olacağını kaydeden Şahin, bu hafta deplasmanda karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor'u ilk maçta mükemmel bir oyunla 2-1 mağlup ettiklerini hatırlatarak, ''İlk yarı oynadığımız en güzel karşılaşmalardan bir tanesinde Kayseri Erciyesspor'u mağlup etmeyi başarmıştık. Ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'u bu hafta da deplasmanda yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakibimiz geçen hafta mağlup oldu. Bu hafta bu yenilgiyi telafi etmek isteyecek. Ancak biz de hedefleri olan bir takımız. Bundan sonra telafisi olmayan karşılaşmalar oynayacağız. Bunun bilincindeyiz" dedi.

İkinci yarıda Orduspor'un çıkışa geçtiğini ifade eden Şahin, "Özellikle ikinci yarıda müthiş bir mesafe kaydettik. Şampiyonluk şansını sonuna kadar kovalayacağız. En kötü ihtimal, ilk 6 için mücadele vereceğiz. Mor-beyazlı takımı artık Süper Lig'de görmek istiyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 12:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?