6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Orduspor Altay'a kilitlendi

TFF 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, ikinci yarının ilk maçında Altay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 18. haftasında 19 Eylül Stadı'nda Altay ile zorlu mücadeleye çıkacak olan Orduspor, bugün yaptığı tek antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Mor-beyazlı takım yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda ısınma hareketleri, pas ve top çalışması yaptı. Futbolcuların hayli moralli olduklarının gözlendiği antrenmana yeni transfer edilen milli oyuncu Okan Yılmaz katılmazken, Uğur Akdemir ve Gökhan Kolomaç takımdan ayrı top çalışması yaptı.

Orduspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, Altay maçı hazırlıklarının cumartesi gününe kadar süreceklerini söyledi. Lige iyi bir başlangıç yapmaları açısından bu maçın önemine dikkat çeken Kaya, "Lige iyi bir başlangıç yapmak için büyük gayret göstereceğiz. Takımımız Antalya'da iyi bir hazırlık devresi geçirdi. Hafta boyunca teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Ligin ilk haftası kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağımız Altay maçından galip gelerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak
istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 16:31:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?