6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Orduspor'da yüzler gülüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'da, Diyarbakırspor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Sezona Süper Lig parolasıyla başlayan, ancak istediği sonuçları alamayınca bir sezonda 3. teknik direktörünü değiştiren Orduspor, İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle yeni bir hava yakaladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, Orduspor'un başında çıktığı iki maçta bir beraberlik ve bir galibiyet aldı.

Bir hafta önce göreve başlamasına ve oyuncularla birlikte az antrenman yapmalarına rağmen takımın olumlu bir hava yakaladığını belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, Diyarbakırspor maçında galibiyeti hak eden taraf olduklarını belirtti. Yeşil-kırmızılı rakipleri karşısında istekli bir oyun ortaya koyduklarını belirten Kartal, "Maçın mutlak hakimi bizdik. İyi bir oyun ortaya koyduk. Aldığımız galibiyeti taraftarlarımıza hediye ediyorum" dedi.

Takımın biraz zamana ihtiyacı olduğunu belirten Kartal, "Takımın başına geldiğimde iki günlük antrenmanla ilk maça çıkmıştık. Diyarbakırspor maçı için bir haftalık zamanda çalıştık. Teknik ve taktik yönünden yoğun ders çalıştık. Futbolcuları yakından tanımaya çalışıyorum. Genç ve dinamik bir takımız. Önümüzdeki haftalar daha iyi olacağız" diye konuştu.

Bu arada, iki hafta sonra deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Orduspor'da, mesai erken başladı. Teknik Direktör İsmail Kartal, her oynanan maçın ardından Pazartesi günü dinlenen takıma antrenman yaptırdı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Okan Yılmaz ile Mehmet Öncan dışında tüm futbolcular katıldı.

Orduspor Menajeri Dursun Karamustafaoğlu, milli maç sebebiyle verilen arayı sakatların iyileşmesi yönünden iyi değerlendireceklerini belirterek, "Futbolcular Cuma gününe kadar çalışacaklar. Cumartesi ve Pazar istirahattan sonra Pazartesi gününden itibaren İstanbulspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Milli maç sebebiyle verilen arayı yeni teknik direktör ile futbolcuların kaynaşması, sakatların iyileşmesi, teknik ve taktik oyun yönünden iyi değerlendirmeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 15:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kenan ARSLAN IP: 88.254.187.xxx Tarih : 29.01.2008 21:07:35

Orduspor iyi bir takım.Daha iyi oyuncularla Türksel süperliğe çıkabilir