6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Orduspor'dan rakiplerine gözdağı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, Sakaryaspor karşısında herkesin Orduspor'un gerçek gücünü gördüğünü belirterek, "Rakiplerimiz artık bizden korksun" dedi.

Şükrü Bodur yaptığı açıklamada, deplasmanda Sakaryaspor gibi güçlü bir ekibi uzatmalarda yedikleri golle ellerinden kaçırdıklarını belirterek, "Belki kaçırdığımız galibiyet üzücü ama bu karşılaşma belki de bizim için bir dönüm noktasıdır. Sakaryaspor karşısında sergilediğimiz futbol, yüksek tempo, organize ataklar ve mücadele arzumuz ile bundan sonraki haftalar için rakiplerimize gözdağı verdik" diye konuştu.

Bodur, geçmiş sezonlarda Orduspor'un ikinci yarılarda ligde ağırlığını koyduğunu hatırlatarak, "İkinci yarıya Altay mağlubiyetiyle kötü bir başlangıç yaptık. Ancak Sakaryaspor karşısında oynanan muhteşem futbolla kendimize geldik. 6.sıradaki ekiple aramızda 3, ikinci sıradaki ekiple ise 7 puan fark var. Bu farkları 3-4 haftalık seri galibiyetle kapatmayı hedefliyoruz. Daha önce de söz verdiğimiz gibi Orduspor hak ettiği yerde, Süper Lig'de olacaktır" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 17:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YUSUF KORKMAZ IP: 85.97.123.xxx Tarih : 28.01.2008 03:51:42

BESIKTAS TARAFTARIYIM AMA ORDU SPOR UN CANIGONULDEN SUPER LIGDE GORMEK ISTIYORUM CUNKU YASIM ITABARIYLE ORDUYU SUPER LIGDE GOREMEDIM BI ORDULU OLARAK EN DOGAL HAKKIM ORDU SPOR UN BESIKTASLA ILK MACINDA GORUSMEK UZRE