26
Mayıs
2024
Pazar
ÇAMAŞ - ORDU

4 km.'lik yol genişletildi

ÇAMAŞ'TA 'CAMEL TROPHY' BİTTİ

Ordu'nun Çamaş ilçesinde, daha önce adeta 'Camel Trophy' gibi bir araziye sahip olduğu için ciplerle geçilebilen ve ilçe halkının korkulu rüyası olan 4 km'lik yol, belediyenin gayretli çalışması sonrası genişletildi.

İlçenin Kestane Yokuşu Mahallesi Ayı Kalesi mevkii ile Çardak Güneyi semtlerini birbirine bağlayan, virajları ve tehlikeli durumu ile ilçe sakinlerinin yüreğini ağzına getiren 4 km'lik yol, Çamaş Belediyesi'nin olağanüstü gayreti sayesinde korkulu rüya olmaktan çıktı. Daha önce adeta 'Camel Trophy' gibi bir arazi yapısına sahip olduğu için ciplerle geçilebilen 4 km'lik geçit, Çamaş Belediyesi'nin çalışması sonrası üç aracın yan yana geçebileceği bir genişliğe kavuşturuldu. Yaklaşık iki ay süren bir çalışma ile 7 metre yüksekliğindeki kayalar kırılıp dere geçişleri doldurularak ciplerin saltanatına son verildi.

Çalışmaları tamamlanan yolda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yaşar Aktaş, cipli servis ile evlerine dönmekte olan ilköğretim öğrencileri ile sohbet ederek bu geçitlerde hatıra fotoğraf çektirdi. Sevinçleri gözlerinden okunan ve bu yolda daha önce başlarından geçen tehlikeleri anlatan öğrenciler, yaptığı bu çalışmadan dolayı Başkan Yaşar Aktaş'a teşekkür ettiler.

ÇAMAŞ'TA 'CAMEL TROPHY' BİTTİ
ÇAMAŞ'TA 'CAMEL TROPHY' BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 10:22:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?