22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜLYALI - ORDU

Gülyalı'da 2 plaj açıldı

Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde ilk plaj tesisi olan Mavi Dünya Plaj ve Turistik Tesisleri açıldı. Tepealtı mevkiinde açılan ve işletmeciliğini İlhan Hüsam'ın yaptığı, soyunma kabinleri, sezlongları, restoranı ve kameriyeleri ile müşterilerinin hizmetine giren Mavi Dünya Tesisleri'nin açılışını, Vali Kemal Yazıcıoğlu ve AK Parti Ordu Milletvekili Enver Yılmaz yaptı.

Açılışta konuşan Vali Kemal Yazıcıoğlu, Ordu'nun turizm olayını artık büyük alana yayması gerektiğini, doğası kadar denizinin de ünlü olduğunu, bu tür tesislerin artması gerektiğini söyledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetlilere yemek verildi. Vali Kemal Yazıcıoğlu ve Milletvekili Enver Yılmaz, güneşin altında fazla kalınca başlarına şapka takmak zorunda kaldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 09:07:24
Güncelleme :29 Ağustos 2005 Pazartesi 11:39:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ARZU AKSOY IP: 81.214.120.xxx Tarih : 1.08.2006 15:56:54
ORDU GÜLYALI'DA DOĞMUŞ BİRİ OLARAK MEMLEKETİME BU TÜR YARAR SAĞLAYACAK DEĞİŞİK MEKANLARIN AÇILMIŞ OLMASI BENİ OLDUKÇA MUTLU ETMEKTEDİR.İSTANBULDA YAŞADIĞIM İÇİN YAZLARI TATİL YÖRESİ OLARAK MEMLEKETİMİ TERCİH EDİYORUM VE PLAJ YAPILDIĞINI BU YIL ÖĞRENDİĞİMDE KARADENİZ TURİZMİNE KATKI SAĞLAMAYA BAŞLADIM VE BU SENE 23 KİŞİYE GÜLYALI YI TANITTIM.SANIYORUM SENEYE BU SAYI DAHADA ARTACAK ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK SEVİMLİ ŞİRİN BİR TATİL KÖYÜ OLMAYA ADAY BİR YER OLMAYA BAŞLAMIŞ SEVGİLİ GÜLYALIM...