17
Mayıs
2024
Cuma
GÜLYALI - ORDU

Gülyalı'da gençlerin kavgası ölümle bitti

Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde gençler arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gülyalı İlçesi'nde dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti:Demir Kıran (26) ve kardeşi Yavuz Kıran (25) dün akşam Gülyalı İlçesi'nin Tepealtı mevkiine balık tutmaya gitti. Saat 23.00 sıralarında aynı mahallede ikamet eden Volkan Senih adlı genç, Yavuz Kıran'a telefon açarak nerede olduklarını sordu. Yavuz Kıran da balık tutmakta olduklarını söyledi. Volkan Senih, bunun üzerine bir benzinlikte buluşmak istediğini söyledi. Demir ve Yavuz Kıran kardeşler, söz konusu benzinliğe giderek Volkan Senih'i bekledi. Volkan Senih yanında iki arkadaşı ile birlikte olay yerine geldi. Burada gençler arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Volkan Senih, yanında taşıdığı bıçağı çekerek Yavuz Kıran'ı göğsünden bıçakladı. Hızını alamayan Volkan Senih, Demir Kıran'ı da karnından, baldırından ve kolundan bıçaklayarak olay yerinden firar etti.

Yaralı olan Demir Kıran, kardeşi Yavuz Kıran'ı bir arabaya atarak Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yavuz Kıran tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken olaydan sonra firar eden Volkan Senih, jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
Yavuz Kıran'ın cenazesi, Kirazlimanı Mahallesi Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

ORDU - İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2004 Cumartesi 17:37:05
Güncelleme :6 Mayıs 2005 Cuma 15:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?