18
Mayıs
2024
Cumartesi
KABATAŞ - ORDU

Kabataş CHP karıştı

Ordu’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaybaşı, Kabataş, İkizce ve Gölköy İlçe yönetim kurulları, CHP Genel Merkez Yönetim Kurulu kararıyla görevlerinden alındı.

Edinilen bilgilere göre, CHP Merkez Yönetim Kurulu, parti tüzüğünün 42. maddesi E bendine göre partinin çalışma kurallarıyla bağdaşmayan tutum ve davranışlarda bulunmaları ve parti çalışmalarını aksattıkları gerekçesiyle Kabataş, İkizce, Gölköy ve Çaybaşı yönetim kurulu üyelerini görevden aldı. Bu arada Çamaş İlçe Başkanı yerinde kalırken yönetim kurulu üyeleri ise görevlerinden alındı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan görevden alınan Kabataş İlçe Başkanı Remzi Tecim, CHP Ordu Milletvekili Kazım Türkmen ve İl Başkanı Av. Rahmi Güner’i suçladı. Tecim, "Atanmış vekilimiz Kazım Türkmen ve il başkanımız kendilerine kapıkulu ve asker arama çabasındadırlar. İl seçiminde kendilerine uygun delege oluşturma mantığıyla hareket etmektedirler" dedi.
CHP İl Başkanı Rahmi Güner ise görevden alınan yönetim kurullarının uzun bir süredir yönetim kurulu toplantısı yapmadıkları gerekçesiyle görevden alındıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2005 Salı 18:16:47
Güncelleme :27 Şubat 2006 Pazartesi 16:37:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?