24
Mayıs
2024
Cuma
PERŞEMBE - ORDU

Doğduğu ilçeye 3 araç bağışladı

Ordu’nun Perşembe İlçe Belediyesi’ne 3 adet araç bağışı yapıldı. Aslen Perşembeli olan ve İstanbul’da ticaret yapan işadamı Cahit Pırlanta'nın bağışladığı araçlar, törenle belediyeye teslim edildi.

İşadamı Cahit Pırlanta, doğduğu ve çocukluğunun geçtiği yörenin hizmetlerine katkıda bulunmak amacıyla Perşembe Belediyesi’ne çöp kamyonu ve yüklenici bağışladı.

Araçlar, geçtiğimiz günlerde belediyeye teslim edildi. Bu arada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa’nın girişimleriyle Perşembe Belediyesi’ne hizmetlerde kullanılmak üzere bir kamyonet bağışladı.

Araç bağışlarıyla biraz olsun rahatladıklarını ve hızlı ve aktif hizmet yapabilecek duruma geldiklerini belirten Perşembe Belediye Başkanı Selami Çakçı, "Araç sıkıntısı zaman zaman bizi zorluyordu. Yapılan bağışlarla bu sıkıntımızı büyük ölçüde hafiflettik. Bağışta bulunan işadamı hemşehrimiz Cahit Pırlanta, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2005 Perşembe 11:52:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?