18
Mayıs
2024
Cumartesi
PERŞEMBE - ORDU

Milli eğitimden 11 bilgisayar

Milli Eğitim Bakanlığı, tüm okulları bilgisayara kavuşturma projesi kapsamında Perşembe Lisesi’ne 11 adet bilgisayar gönderdi. Perşembe'de okulların bilişim dünyasıyla buluşmasının ilk aşaması gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Türkiye genelindeki tüm okulları bilgisayara kavuşturma çalışması kapsamında biri ana bilgisayar olmak üzere 11 adet bilgisayar Perşembe Lisesi’ne gönderildi.

Kurulumu tamamlanan bilgisayarların ADSL bağlantısı da gerçekleştirildi ve öğrenciler bilişim dünyasının tüm imkanlarından yararlanmaya başladı.

Perşembe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Turgut, yapılan talepler doğrultusunda bakanlıktan yeni bilgisayar takımlarının geleceğini ve ilçe merkezindeki tüm okulların bilgisayara kavuşturulması için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

Turgut, "Gelişen dünya içerisinde öğrencilerimizi daha teknolojik imkanlarla donatmak istiyoruz. Bunu da zaman içerisinde başaracağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 12:32:54
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 19:09:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Öner Ziya Baş IP: 212.58.24.xxx Tarih : 6.04.2005 11:31:03
Bir Perşembe' li olarak çok mutlu oldum. Dünyaya açılan pencere ile gençlerin daha da önce tanışması gerektiğini düşünüyorum. Karadenizimizin incisi :) Perşembe' mizin bir web sayfası bile yok. Kamu kurumlarının öncülüğünde mutlaka web sayfaları oluşturulmalı. Ve eğitim seviyesi yükseltilmelidir. Artık bizde ilçemizden şampiyonlar görmek istiyoruz.